Persconferentie The Force Awakens met kleine nieuwtjes
maandag 7 december 2015

Gisteren vond in Amerika een persconferentie plaats met de cast en crew van Star Wars: The Force Awakens. Om een stormloop te voorkomen, was er vooraf geen ruchtbaarheid gegeven aan het event, waarbij mensen als Harrison Ford, J.J. Abrams en Kathleen Kennedy aanwezig waren. Opvallende afwezige was Mark Hamill.

Entertainment Weekly was aanwezig en schreef een liveblog waarbij diverse vragen en antwoorden werden genoteerd. Heel veel nieuwe of spannende dingen werden er (helaas) niet onthuld. J.J. Abrams liet wel los dat het 1000-jaar-oude personage van Lupita Nyong’o, Maz Kanata, weleens paden heeft gekruist met Yoda. Verder liet hij vallen dat hij diverse gesprekken heeft gevoerd met collega-regisseur Rian Johnson, die het vervolg op The Force Awakens aan het maken is en waarvoor de cast begin volgend jaar terugkeert naar Engeland voor de opnames. De gesprekken hadden vooral als doel om de continuïteit tussen de films zo goed mogelijk te bewaren.

Voor de rest valt vooral de sfeer van het gesprek op; losjes, relaxed en vol humor. Zo vertelde Oscar Isaac op dubbelzinnige wijze over zijn liefdesleven van zijn personage Poe, die volgens hem niet verder ging dan met zijn droid BB-8:”If there’s any romance for Poe, it’s with those two little balls.

Ondertussen is het grote aftellen begonnen. Over precies negen dagen gaat Star Wars: The Force Awakens draaien in Nederland en België. Zit je er al klaar voor?!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Nog 7 dagen 🙂Tags: