Originele Star Wars Trilogie voor het eerst gebundeld in één boek
vrijdag 30 oktober 2015

Luke Skywalker, de trotse prinses Leia en de ondernemende Han Solo – al die onvergetelijke personages en hun ongelofelijke avonturen uit de originele Star Wars films zijn nu voor het eerst samengebracht in een boek. Van de desolate woestijnen van Tatooine tot Endor, de planeet van de Ewoks: de Star Wars Trilogie vertelt het verhaal van de Rebellen in hun wanhopige strijd tegen het Keizerrijk.

Op 12 december verschijnt de originele Star Wars Trilogie voor het eerst gebundeld in één boek. Het boek wordt uitgebracht door uitgeverij Luitingh-Sijthoff en is te koop als paperback (560 pagina’s) voor € 12,50 en als e-book voor € 9,99. In samenwerking met Luitingh-Sijthoff zullen we binnenkort een leuke winactie starten voor onze lezers. Daarnaast zullen we het boek binnenkort ook gaan bespreken.

De nieuwe Star Wars film The Force Awakens gaat in december wereldwijd in première en gaat verder waar het verhaal van de originele trilogie (Episode IV, V en VI) stopte. De verwachting is dat de nieuwe film de huidige recordhouder van het grootste openingsweekend (Jurassic World) van de troon zal stoten. Ook in Nederland breekt de Star Wars-koorts weer uit: in veel plaatsen zijn de eerste voorstellingen twee maanden voor de premièredatum al uitverkocht.

 Tags: