Oproep: Star Wars fan gezocht voor korte documentaire
zondag 27 september 2015

Geregeld ontvangen we hier bij DeathStar.nl uiteenlopende vragen en verzoeken. Waar we kunnen, helpen wij, al vindt dat meestal achter de schermen plaats. Vandaag echter hebben we jouw hulp nodig bij het proberen te helpen van een student International Media and Entertainment Management te Breda bij het zoeken naar een enthousiaste Nederlandse Star Wars fan die voor een paar camera’s zijn verhaal wil vertellen.

Voor een schoolopdracht is student Yorn Heijnen bezig met het maken van een korte documentairefilm over een persoon met een bijzonder verhaal / bezigheid. Het onderwerp wat hij hierin gekozen heeft, is extreme (film)fans. Hij zou graag iemand vinden die van films zijn grootste hobby of misschien zelfs wel levensstijl heeft gemaakt. Daarin is hij vooral benieuwd naar wat het verhaal achter die persoon is, waarom hij / zij zo toegewijd is en waardoor dat is gekomen. Het zal dus voornamelijk een interview worden over het verhaal van de fan.

Ben jij dus een enorme Star Wars fan en lijkt het je leuk om hieraan mee te doen en ben je ook niet bang om je verhaal voor de camera te vertellen? Of ken je iemand die aan deze omschrijving voldoet? Neem dan even contact met ons op en dan brengen we jou in contact met Yorn.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Ik had graag willen helpen maar het is voor mij te ver weg sorry..

    • Geen probleem, hoor. We hebben tot nu toe al een handjevol reacties gekregen en kunnen doorsturen. Missie geslaagd dus!Tags: