Opnames eerste Star Wars spin-off starten in februari 2015?
maandag 29 december 2014

Hoewel de opnames van Star Wars: The Force Awakens amper twee maanden erop zitten, staat de productie van de volgende film alweer te trappelen om van start te gaan. Volgens bronnen binnen JediNews.com zouden de opnames namelijk al in februari van volgend jaar van start gaan in de Pinewood Studios in Engeland.

De website meldt verder dat de sets van deze eerste spin-off film van regisseur Gareth Edwards al klaar zijn voor gebruik. Bovendien wordt met een dergelijk filmschema verwacht dat de eerste aankondigingen van de cast al over twee tot drie weken zullen plaatsvinden. Dit nieuws staat echter haaks op een bericht van MakingStarWars.net die afgelopen week meldde dat het bouwen van sets nog moet aanvangen.

Een vraag die fans en vooral media de laatste dagen bezighield, is welk personage centraal staat in de spin-off film. MakingStarWars.net blies nieuw leven in een oud gerucht. Volgens de website zal Han Solo de hoofdrol gaan vervullen in het verhaal van scriptschrijver Gary Whitta en zou acteur Aaron Paul (bekend van Breaking Bad, Need for Speed) benaderd zijn voor een rol. Hoewel media die het bericht overnamen aannamen dat het voor de hoofdrol van Han Solo gaat, laat de website deze kwestie nog geheel in het midden.

Voorlopig zullen we het dus moeten doen met geruchten en een flinke dosis zout voor een stukje relativering. Wat we wel met zekerheid kunnen stellen is dat deze eerste ongetitelde Star Wars spin-off film in december 2016 in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: