Nieuwe trailer van The Force Awakens verschijnt op maandag! UPDATE
woensdag 14 oktober 2015

Het is een toepasselijke tekst. “Have you felt it?” Het Star Wars gevoel wordt sterker naarmate december dichter en dichterbij komt. Maar in de tussentijd zitten we te wachten op de komst van de eerste volwaardige The Force Awakens trailer. Maar dat inmiddels lange wachten lijkt aankomende maandag, 19 oktober, te worden beloond!

Geruchten zijn er genoeg geweest de afgelopen weken en maanden. Begin augustus meldden wij zelf nog dat deze trailer eind september / begin oktober zou verschijnen. De afgelopen weken leek het er even op dat het pas in november zou gaan plaatsvinden, maar de laatste dagen kunnen we er niet meer omheen. Diverse websites met diverse bronnen wijzen namelijk allemaal naar aanstaande maandag. Bovendien meldt MakingStarWars.net dat er behalve de trailer ook het logo van de film onthuld zal worden.

Ook niet onbelangrijke informatie is dat de trailer in Amerika waarschijnlijk op televisie in première zal gaan. Niet lang daarna (of wellicht zelfs vlak ervoor) moet de trailer online verschijnen. Als dat echter ergens in de avond (Amerikaanse tijd) is, kan dat betekenen dat het in Nederland inmiddels al dinsdagnacht is.

The Force Awakens gaat op 16 december in Nederland en België in première.

Update 15/10 – volgens de laatste informatie gaat de trailer om 20.00 Amerikaanse tijd (EST) vertoond worden. Dat komt neer op 02.00 Nederlandse tijd (dinsdagnacht).Tags: