Nieuwe The Force Awakens conceptontwerpen uitgelekt
vrijdag 16 januari 2015

Vandaag zijn op MillenniumFalcon.com drie nieuwe conceptontwerpen van The Force Awakens onthuld. Eerder vorig eerder presenteerde de website al een grote reeks met concepten. Op de afbeeldingen zien we een nieuw voertuig en zien we Stormtrooper in actie. Daarnaast wordt er ook een weergave getoond van acteur Max von Sydow, van wie nog onbekend is welk personage hij speelt in de film.

Over bijna precies elf maanden zit je wellicht met een bak popcorn op je schoot, met een 3D-bril op je neus in een comfortabele bioscoopstoel en word je getransporteerd naar een universum hier ver, ver vandaan. Maar op dit moment is het verhaal van The Force Awakens nog één groot vraagteken. Met het lekken van deze nieuwe conceptontwerpen wordt het allemaal weer een klein beetje duidelijker.

Op diverse websites werd er de afgelopen tijd al gesproken over deze concepten maar afbeeldingen waren er tot vandaag dus nog niet te zien. Zoals met alle concepten plaatsen we een kleine kanttekening: er zijn letterlijk honderden zo niet duizenden ontwerpen gemaakt voor de film en het gros wordt niet gebruikt. Of datgene wat we hier zien ook de film te zien zal zijn, is dus nog maar de vraag. Bekijk de afbeeldingen hieronder in de spoilerruimte:

Nieuw voertuig

Stormtroopers in actie

Max von Sydow

Ook op DeathStar.nl proberen we het verhaal van de nieuwe Star Wars film te ontrafelen. Before the Magic is de naam die we hebben gegeven aan onze poging om alle puzzelstukjes een plek te geven. Als je geen genoegen kunt krijgen van speculeren over het verhaal van The Force Awakens, raden we je aan om zeker een kijkje te nemen!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: