Nieuwe Star Wars themaveiling deze week
vrijdag 11 december 2015

Geregeld besteden we aandacht aan de online catalogus Catawiki, de website die helpt om verzamelingen en zoeklijsten te beheren, verzamelaars een eigen winkeltje te laten beginnen en om met mede-verzamelaars in contact te komen. Deze week biedt het platform een heuse Star Wars themaveiling!

In aanloop naar de première van Star Wars: The Force Awakens heeft Catawiki maar liefst honderddertig items samengesteld, variërend van het bekende Hasbro speelgoed tot door Star Wars acteurs gesigneerde items, van beelden tot games en nog veel, veel meer. Alle items hebben een startprijs van slechts € 1,00. De veiling loopt tot en met vrijdag 18 december. Je kunt alle items bekijken door te klikken op de volgende link.

Om te kunnen bieden op de veilingen moet je wel geregistreerd zijn. Registreren is gratis, heel makkelijk en doe je hier: REGISTREREN. Nog een kleine kanttekening: alle biedingen zijn exclusief verzendkosten en 9% veilingkosten. Houd daar dus rekening mee als je biedt, want een bod is wettelijk bindend!Tags: