Nieuwe gasten op Verzamelbeurs en Jedi-Con
woensdag 3 september 2014

Vorige week hebben we voor het eerst aandacht besteed aan de Jedi-Con 2014, de conventie van de officiële Duitse Star Wars fanclub die van 3 tot en met 5 oktober aanstaande plaatsvindt in Dusseldorf. Aan de gastenlijst is inmiddels sculpteur Brian Muir toegevoegd, degene die verantwoordelijk was voor het maken van de Darth Vader en Stormtrooper helmen.

Eind deze week starten we hier op DeathStar.nl met de beloofde prijsvraag waarbij we maar liefst vier weekendkaarten kunnen gaan weggeven voor dit evenement. Houd dus zoals altijd onze website goed in de gaten!

Ook voor de Verzamelaarsbeurs, die eind november plaatsvindt in de Jaarbeurshallen en waar we ook al eerder aandacht aan besteed hebben, kunnen we nieuwe gasten voor melden. Allereerst is dat Angus McInnes, beter bekend als Gold Leader uit Star Wars, en daarnaast ook actrice Virginia Hey. Zij is vooral bekend uit de scifiserie Farscape en de scififilm Mad Mad 2. Binnenkort zullen we ook meer details melden over onder meer op welke dagen welke gasten aanwezig zullen zijn.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: