Nieuwe game aangekondigd – Star Wars: Attack Squadrons
dinsdag 17 december 2013

De officiële Star Wars website kondigde vandaag een nieuwe Star Wars game aan die vanaf volgend jaar te spelen zal zijn. Het spel, Star Wars: Attack Squadrons, is ontwikkeld door Area 52 en wordt uitgegeven door Disney Interactive onder de vertrouwde LucasArts vlag. Vanaf volgend jaar kunnen spelers aan de slag met deze free-to-play online multiplayer:

Deze nieuwe titel is een gratis te spelen, open web, ruimtegevechtsspel welke een intense multiplayer gevechtservaring zal leveren. Spelers kunnen hierbij populaire Star Wars schepen, zoals de X-wing van de Rebellen Alliantie of de Keizerlijke TIE Intercepter, tunen en customizen. In Star Wars: Attack Squadrons zullen spelers opwindende dogfight actie ondergaan met maximaal een totaal aantal van 16 spelers terwijl deze manoeuvreren door iconische Star Wars locaties. Toekomstige schepen, omgevingen en andere speldetails worden de komende weken aangekondigd.

Via de officiële gamewebsite www.starwarsattacksquadrons.com is het ook mogelijk om je aan te melden voor de gesloten betaversie, welke begin 2014 van start zal gaan. Op het moment van schrijven levert dat nog foutmeldingen op, wat doet vermoeden dat de animo aanzienlijk is.

Bekijk hieronder de teaser trailer:

 

Bron: StarWars.com