Nieuwe Episode VII foto van een eerder gelekte set
maandag 18 augustus 2014

Kort na het verschijnen van het inmiddels bekende X-wing filmpje (ter promotie van de Force for Change actie met regisseur J.J. Abrams) lekte er een foto uit van een zanderige buitenset op het terrein van de Pinewood Studios in Engeland. De maker ervan, een Duitse journalist, heeft de foto (wellicht onder druk van Disney) inmiddels van zijn account verwijderd. Maar voordat dat gebeurde konden wij deze Star Wars: Episode VII foto met jullie delen.

Vandaag verscheen er een nieuwe foto van een set waarvan wij niet anders kunnen concluderen dat deze tot dezelfde set moet behoren. De foto, die door website Cinelinx.com is gepubliceerd, levert een beduidend betere blik op de set. De makers van de website leggen zelf de link met een Tusken Raider kamp. Een dergelijk kamp zag er in Attack of the Clones beduidend anders uit, maar aangezien er tussen deze Prequelfilm en Episode VII ongeveer zestig jaar verschil zit, zou dat best mogelijk zijn.

Hieronder volgen twee foto’s. Allereerst de nieuwe, gelekte foto gevolgd door een vergelijkingsfoto. Oordeel zelf:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Het lijkt erop dat de oude en nieuwe foto bij elkaar hiren maar dat huisje op de oude foto zie je nergens op de nieuwe foto. misschien is de ene foto uit engeland en de andere uit het middenoosten?Tags: