Nieuwe behind-the-scenes van Star Wars: Rebels
dinsdag 3 december 2013

Het duurt nog een klein jaar voordat fans wereldwijd kennis kunnen gaan maken met Star Wars: Rebels, de nieuwe aankomende animatieserie van Lucasfilm. Nog heel veel beeldmateriaal is er niet vrijgegeven en het wachten is dan ook op een eerste trailer om een betere indruk te krijgen van deze serie. Tot die tijd moeten we het doen met achter-de-schermen filmpjes die door de officiële Star Wars website van tijd tot tijd worden uitgebracht.

Dit keer staat Greg Weisman in de schijnwerpers. Weisman, uitvoerend producent van de animatieserie, vertelt over zijn loopbaan en hoe hij bijvoorbeeld ooit begon als assistent bij DC Comics en door de jaren heen steeds verder opklom. Daarnaast worden geijkte vragen als ‘wat is je favoriete Star Wars film’ en ‘wie is je favoriete personage’ niet vermeden. Het filmpje is daarmee slechts een introductie met Weisman.

Nieuwe informatie wordt helaas dus niet prijsgegeven. Het enige wat het filmpje echt de moeite van het kijken waard maakt, zijn de blikken achter de schermen. We zien storyboards, 3D achtergronden die worden samengesteld, beelden van vergaderingen met allerlei tekeningen op de achtergrond en nog veel meer. Desondanks blijft het allemaal redelijk summier.

Voor meer informatie en beeldmateriaal over Star Wars: Rebels kun je ook terecht op onze themapagina in onze tv-sectie. Bekijk hieronder het filmpje:

 

Bron: YouTube.com