Nieuw beeld uit Star Wars The Force Awakens
maandag 10 augustus 2015

Het wachten duurt nog iets meer dan vier maanden maar in de tussentijd zal de marketingcampagne van The Force Awakens steeds verder worden opgeschroefd. Voor Disney is de Amerikaanse markt heel belangrijk, maar het richt zijn pijlen natuurlijk ook op de internationale markt. In Zuid-Korea is nu een 30-seconde-durende trailer verschenen met nieuw beeldmateriaal.

De trailer opent met een nieuw shot van The First Order. In de eerste teaser trailer zagen we al een enorme troepenformatie met op de achtergrond een balkon met daarop illustere figuren. In dit nieuwe shot zien we (vermoedelijk) vooraan Kylo Ren (Adam Driver) staan, met daarachter Captain Phasma (Gwendoline Christie) en General Hux (Domhnall Gleeson).

Aankomend weekend vindt er in het Anaheim Convention Center de D23 Expo plaats, het officiële Disney evenement waar er meer van de nieuwe Star Wars film onthuld zal gaan worden. Sommige geruchten spreken zelfs van een nieuwe trailer. Tot dan moet je het in ieder geval doen met dit plaatje:

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: