Nerds uit The Big Bang Theory krijgen bezoek van Carrie Fisher
dinsdag 21 januari 2014

Fans van Carrie Fisher (Princess Leia) die niet kunnen wachten op Star Wars: Episode VII dit jaar blij gemaakt met de komende uitzending van The Big Bang Theory, die op 30 januari wordt uitgezonden in Amerika. De populairste komedieserie van dit moment laat nerd Sheldon Cooper een eigen conventie organiseren nadat de jongens geen kaartjes meer kunnen krijgen voor Comic-Con. Niet alleen Fisher, maar ook James Earl Jonges (de stem van Darth Vader) komen voorbij op wat, volgens Sheldon, een killer conventie moet worden.

Later dit televisieseizoen zal Fisher nog verschijnen in de nieuwe televisieserie Legit. Dan speelt ze Angela Greenberg, een vrouw die werkt in de komedie-business. Volgens Fisher is Greenberg een “zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en geen rekening houdt met wat anderen denken.” In de serie is Fisher op zoek naar een liefdesrelatie met één van de hoofdpersonages, maar of ze die gaat krijgen… We gaan het zien!

The Big Bang Theory wordt doordeweeks uitgezonden bij Veronica om 20u10. Wanneer deze specifieke aflevering ook op de Nederlandse buis te zien zal zijn, is nog onbekend, maar DeathStar.nl houdt je uiteraard op de hoogte!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+