DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden
Mythbusters Star Wars special binnenkort op Discovery Nederland
dinsdag 14 januari 2014

Anderhalf week geleden werd in Amerika de Star Wars special uitgezonden van het populaire Discovery televisieprogramma Mythbusters, waarbij ook enkele voormalige Industrial Light + Magic medewerkers onderdeel uitmaken van het team.

Zij vroegen zich in deze aflevering af of Ewoks bijvoorbeeld echt Keizerlijke soldaten kunnen uitschakelen met boomstammen, of dat een dode Tauntaun daadwerkelijk als een soort levensreddende slaapzak kan fungeren wanneer je gestrand bent in de sneeuw, of dat het echt mogelijk is dat Luke Skywalker Prinses Leia redde door over een kloof te slingeren. In deze special nemen zij op ludieke wijzes de proef op de som.

Nederlandse fans kunnen binnenkort ook genieten van deze aflevering. De Mythbusters Star Wars special staat gepland namelijk voor 1 april aanstaande, en zal te bekijken zijn vanaf 21.00. Discovery Channel Nederland is te vinden op kanaal 17 van zowel Ziggo, UPC & Canal Digitaal en bij KPN op kanaal 17.

Met dank aan Discovery Nederland voor de informatie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Dat is mooi nieuws. Ik ben niet zo van het downloaden dus ik ben blij dat ik het straks gewoon op televisie kan kijken. En ook nog met ondertitels. Wel fijn.

  • DejaQ

    Das cool, heb er nu al zin in.

  • Solo

    Leuk nieuws nu maar hopen dat het geen 1 april grap is 🙂 ik ga zeker kijken