Mythbusters Special – The Myths Strike Back zondag op Discovery!
vrijdag 4 september 2015

Aanstaande zondag om 22:00 kun je er weer lekker voor gaan zitten. Dan gaat het team van Mythbusters nog een keer aan de slag met Star Wars in hun nieuwe special The Myth Strikes Back, uiteraard op zender Discovery Channel. Ook dit keer bekijken ze met een knipoog wat er wetenschappelijk gezien mogelijk is van de vele ongelooflijke dingen die je in de films ziet.

Op 4 maart 2014 werd de eerste Mythbusters Star Wars special uitgezonden in Nederland. Op zondag 6 september volgt dus de tweede. In deze special kan vooral Adam niet wachten om zijn Han Solo outfit weer aan te trekken, maar er wordt onder meer ook gekeken of het wel mogelijk is om het blastervuur van Stormtrooper pijlsnel te ontwijken, zoals onze helden in de films menigmaal weten te doen. Daarnaast gaan Jamie en Adam met elkaar in gevecht met lightsabers. Dit en meer zie je zondagavond!

Discovery Channel is in Nederland te vinden op KPN (zendernummer 15), Ziggo (zendernummer 17), Canaldigitaal (zendernummer 17). Voor meer informatie over de zender verwijzen we je naar de officiële websiteTags: