Mega rol voor Harrison Ford in Episode VII + meer castnieuws
dinsdag 29 april 2014

Vandaag verscheen er op de entertainment website Deadline een nieuw gerucht over Star Wars: Episode VII. De laatste jaren was deze website vrij toonaangevend in het brengen van de laatste insiderberichten over Hollywood. Sinds het vertrek van hun meest invloedrijke schrijfster, Nikki Finke, is de betrouwbaarheid van de nieuwsgaring echter hard achteruit uitgelopen.

Desondanks worden er af en toe nog zeer interessante en betrouwbare berichten gebracht. Zo weet schrijver Mike Fleming te melden dat volgens zijn bronnen acteur Oscar Isaac (bekend van films als Inside Llewyn Davis, Drive en Sucker Punch) een sterke kandidaat is voor een grote rol. Dit is de eerste keer dat deze acteur, een rijzende ster in Hollywood, wordt genoemd. Ook andere acteurs zoals Adam Driver en John Boyega lijken nog steeds in de running voor belangrijke rollen. Daarnaast houden de berichten aan over een andere rol van een jong meisje, waarvoor de relatief onbekende Maisie Richardson-Sellers nog altijd voor wordt getipt.

Het grote nieuws lijkt echter te gaan om Harrison Ford. Volgend Deadline heeft Ford in deze eerste van drie nieuwe Trilogiefilms een enorme rol, blijkbaar aanzienlijk groter dan die van Mark Hamill en Carrie Fisher. Daarmee lijkt er in Episode VII dus een cruciale rol weggelegd te zijn voor Han Solo. Volgens Deadline zal morgen al de eerste zogenaamde ‘table reading’ plaatsvinden waarbij de cast samen met regisseur J.J. Abrams het script zal doornemen alvorens er begonnen wordt aan de daadwerkelijke opnames.

 

Bron: Deadline
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+