Meerdere live-action Star Wars series op Netflix?
donderdag 30 juli 2015

Een live-action televisieserie van Star Wars zit in de pijplijn, meldt Cinelinx. Volgens hun informatie werkt Disney samen met digitale zender- en productiehuis Netflix aan de ontwikkeling van meerdere series. Eerder werd voorspeld dat Disney de shows op hun eigen zender ABC zou gaan uitbrengen, zoals eerder werd gedaan met Agents of Shield.

Volgens Cinelinx is het aan het succes van series als Daredevil te danken dat Netflix en Disney een werkrelatie overwegen. ‘Voor Lucasfilm is het een logische stap omdat Netflix veel meer toegankelijk is voor een filmische benadering van series dan de reguliere tv-zenders’, speculeert Cinelinx.

Netflix werkt ook al met Marvel samen aan het eerder genoemde Darevil, Luke Cage en Jessica Jones. Ook andere succesvolle series als House of Cards en Orange is the New Black worden door het productiehuis van de digitale aanbieder gemaakt.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Dat is mooi nieuws ,maar komt het alleen in America? of komt het ook naar Nederland toe? Dat zal ik wel gaaf vinden, heb Netflix 🙂 dus ik kijk er na uit .

    • Bas van Dun

      Daredevil kwam hier ook tegelijk met de US uit….Tags: