May the Fourth be with you! Allerlei nieuwtjes over Episode VII en meer!
maandag 28 april 2014

De laatste dagen druppelden de berichten naar buiten over Star Wars acteurs die in Londen, Engeland gezien werden. Als eerste werd begin vorige week gemeld dat Carrie Fisher, die we allen beter kennen als Princess Leia, in de stad was gesignaleerd met haar trouwe viervoeter aan haar zijde. Richting het einde van de week werd ook Harrison Ford, onze favoriete scoundrel Han Solo, in de Engelse hoofdstad gespot. Vandaag verscheen bovenstaande foto van Ford die praat met personeel van de Londense luchtambulance.

Gisteravond was het ook de beurt aan Mark Hamill, beter bekend als Luke Skywalker. Vreemd genoeg verscheen een foto van hem op de Twitteraccount van Peter Serafinowicz die vrolijk met de Britse acteur poseert. Saillant detail is namelijk dat Serafinowicz de stem is van Darth Maul uit Star Wars: The Phantom Menace. In ieder geval zijn de drie hoofdrolspelers uit de Originele Trilogie nu allemaal in Engeland. Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen! De verwachting is dat aanstaande zondag, op de internationale Star Wars feestdag, de officiële aankondiging zal volgen.

In gerelateerd nieuws: aanstaande donderdag wordt in Amerika ter gelegenheid van deze feestdag, een speciale aflevering van de razend populaire comedyserie The Big Bang Theory uitgezonden. Aan het begin van deze maand hebben we daar al kort aandacht aan besteed, maar sinds vandaag is er ook een preview van deze aflevering beschikbaar. Deze kun je hieronder bekijken:

 

Bron: Twitter en Twitter


Tags: