May The Fourth Be With You – een J.J. Abrams bericht en meer!
zondag 4 mei 2014

Behalve bij Disney XD en bij ons op DeathStar.nl wordt May the Fourth natuurlijk ook nog op andere plekken gevierd. Onze collega’s van de gamesite GamersNET hebben dat gedaan door een top 5 van Star Wars games te maken, en het resultaat daarvan kun je in deze video bekijken.

Op het gebied van merchandise is er ook genoeg te zien vandaag. Wat dacht je bijvoorbeeld van Sideshow Collectibles. Vandaag kondigden zij hun nieuwe Darth Vader en Boba Fett premium format beelden aan. Het blijft bij een aankondiging, want foto’s van de daadwerkelijke producten zijn nog niet beschikbaar. Bij de Britse tak van Amazon kun je vandaag de Star Wars sage op Blu-ray voor omgerekend ongeveer vijftig euro op de kop tikken. En bij Anovos Productions is vandaag het eerste Star Wars kostuum, de Luke Skywalker Bespin outfit, in de pre-order gegaan voor Noord-Amerikaanse fans. Helaas moeten we in Europa dus nog eventjes wachten.

Een van onze Twittervolgers, Raistlin online, wees ons ook op een leuke actie van Dark Horse Comics. Het bedrijf dat al vele jaren fantastische Star Wars comics maakt, en dat dit jaar helaas voor het laatst doet, heeft een bijzonder leuke aanbieding. Op hun website kun je namelijk alleen vandaag enkele nummers van drie verschillende titels gratis lezen. Het gaat om de titels Star Wars: Legacy, Star Wars: Knight of the Old Republic en Star Wars: Empire. De nummers vind je hier terug.

Of er nog grote aankondigingen van Disney / Lucasfilm komen, is de vraag. Maar de dag is nog niet voorbij. Zeker niet in Amerika, dat gezien het tijdsverschil met ons nog heel wat uurtjes May The Fourth viert als wij ons alweer langzaam gaan richten op de festiviteiten van Bevrijdingsdag. We moeten het vooralsnog doen met de volgende videoboodschap van regisseur J.J. Abrams en schrijver Lawrence Kasdan die zojuist geplaatst is:

https://www.youtube.com/watch?v=Nt37ppfO0OQ
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: