May the 4th – Vier de Star Wars dag met ons mee!
maandag 4 mei 2015

Het is 4 mei. In Nederland kennen de meeste mensen dat als de dag waarop we de slachtoffers van oorlogen en conflicten herdenken, maar een steeds grotere groep mensen wordt er zich van bewust dat het internationaal ook bekend staat als de Star Wars (feest)dag – May the 4th Be With You!

Hoe kun je deze dag dan het beste vieren? Het is een uitgelezen kans om (een deel van) alle films weer te kijken, of afleveringen van de diverse Star Wars series zoals Clone Wars of Rebels. Natuurlijk kun je een (spel)computer opstarten en een van de vele geweldige games opstarten. Maar er is natuurlijk meer te doen. Wat dacht je van een weggeefactie?

Vandaag hebben we een paar leuke acties. We beginnen met het weggeven van twee entreekaarten weg voor de speciale screening van Star Wars: Episode IV – A New Hope op zondag 24 mei aanstaande.

In samenwerking met onze partner Old-School-Toys.nl mogen we deze prachtige prijs weggeven aan één van onze lezers. Wat moet je hiervoor doen? Simpel! Beantwoord onderstaande vraag:

Hoe heet de regisseur van The Force Awakens?
A. J.J. Binks
B. J.J. Abrams
C. J.J. Jameson

Stuur je antwoord naar prijsvraag@deathstar.nl. Vergeet ook niet je naam en e-mailadres door te geven. Inzenden kan tot en met dinsdag 5 mei 2015, 23:59 uur. Maximaal één inzending per huishouden.

Daarnaast raden we je ook zeker aan een kijkje te nemen op de website van Old School Toys. Vandaag hebben ze nog een speciale May The 4th kortingsactie van 15% op nagenoeg hun complete assortiment, waaronder ook op entreekaarten voor de A New Hope screening. Sla dus vandaag je slag!

Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd hoe jij deze May the 4th beleeft en viert. Laat het ons graag weten in onze comments, of via een van onze social media kanalen. Hoe dan ook, heel veel plezier toegewenst vandaag… maar sta natuurlijk om 20.00 ook nog even stil bij de Dodenherdenking.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: