Marvel actrice doneert haar haar aan Star Wars
vrijdag 11 april 2014

In augustus van dit jaar gaat de nieuwste superheldenfilm van Disney in première. Het tiende deel uit de Marvel filmsage heet Guardians of the Galaxy en richt zich op een bont gezelschap van buitenbeentjes die noodgedwongen het lot van het universum moet beschermen. De rol van de slechterik Nebula is weggelegd voor de Britse Karen Gillan, bekend uit de populaire sf-serie Doctor Who. Voor dit personage moest het kapsel wijken van de roodharige actrice.

Ze maakten van mijn haar een prachtige pruik en gaven deze aan de Star Wars mensen. Het is een grappige gedachte dat er van mijn haar een pruik is gemaakt die in een warenhuis naast allemaal van die Star Wars monsterhoofden staat. Ik vond dat erg grappig.

Het is niet bekend voor wie de pruik precies gebruikt zal gaan worden. Hoeveel bekende roodharige personages uit Star Wars kennen we eigenlijk, is de vraag. Eigenlijk hebben we daar maar één antwoord op: Mara Jade. Natuurlijk is dat slechts speculatie van onze kant en zal nog moeten blijken of het personage uberhaupt gebruikt zal gaan worden in de films. Desondanks heeft de actrice mogelijk hiermee onbedoeld een belangrijke hint gegeven over Star Wars: Episode VII.

Guardians of the Galaxy draait vanaf 14 augustus in de Nederlandse bioscopen.

 

Bron: Collider


Tags: