Maak kennis met The Comlink – de wekelijkse Star Wars show
dinsdag 21 oktober 2014

Sinds kort is Seesmod (een Youtube kanaal van regisseur Kevin Smith – van Jay & Silent Bob faam) begonnen met een nieuwe, wekelijkse Star Wars entertainment show. Deze online serie draagt de naam The Comlink en wordt gepresenteerd door David Collins, die je kunt kennen als presentator van allerlei StarWars.com filmpjes en als host op de Star Wars Celebrations.

Elke vrijdag verschijnt een nieuwe aflevering waarin David op zijn eigen ludieke wijze onder meer een overzicht geeft van de laatste Star Wars nieuwtjes van de afgelopen week en interviews heeft met bekende persoonlijkheden. Inmiddels zijn er twee afleveringen verschenen. In aflevering één is er een interview met James Arnold Taylor (de stem van Obi-Wan Kenobi uit Star Wars: The Clone Wars). In aflevering twee wordt Kevin Smith geïnterviewd en vertelt deze over zijn bezoek aan de Star Wars: Episode VII set, en wordt model en cosplay-fanaat Adrianne Curry op pad gestuurd in Los Angeles om fans aan de tand te voelen.

Neem dus snel een kijkje op The Comlink en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op deze leuke nieuwe show. Aflevering één kun je hier bekijken, en aflevering twee vind je hier terug. Aanstaande vrijdag kun je genieten van aflevering drie, waarin Matt Lanter (de stem van Anakin uit The Clone Wars) te gast zal zijn. We sluiten af met een boodschap van David zelf:

 Tags: