Maak kans op een rol in Star Wars: Episode VII
woensdag 21 mei 2014

Vandaag vallen we qua Star Wars nieuws met onze neus in de boter. Vanmiddag onthulde J.J. Abrams een initiatief van Disney en Lucasfilm in samenwerking met productiehuis Bad Robot. Het heet Star Wars: Force for Change en is een liefdadigheidsinstelling die geld inzamelt voor diverse goede doelen.

Voor het eerste goede doel wordt er geld ingezameld voor Unicef. Mensen die geld doneren maken tevens kans op een filmrol in Star Wars: Episode VII. In een filmpje dat op YouTube is gepubliceerd legt Abrams, blijkbaar op locatie in Abu Dhabi, uit hoe het precies in zijn werk gaat en halverwege het filmpje komt er zelfs een alien voorbijgelopen. Mocht je niet gespoild willen worden, bekijk dan het filmpje dus niet. Opvallend is in ieder geval dat het om een man in een pak gaat, de eerste (goede) stap richting minder CGI.

Doneren kan al vanaf 10 dollar en er zijn allerlei pakketten beschikbaar met mooie cadeaus. De winnaar van de loting wordt met een vriend of vriendin naar de filmset in Londen gevlogen. Vervolgens word je door de make-up en kostuum crew klaargestoomd voor de Star Wars rol. Er wordt echter geen garantie gegeven dat de rollen niet op de vloer van de montagekamer belanden, maar de ervaring om op de set aanwezig te zijn tussen de rest van de cast is natuurlijk al een unieke ervaring.

Zien we jou op 18 december 2015 op het witte doek schitteren in de bioscoop? Voor alle details omtrent deze actie kun je hier terecht. Tags: