Maak kans op een reisje naar de Skywalker Ranch… en meer!
woensdag 15 januari 2014

Altijd al eens naar de Skywalker Ranch in Nicasio, Californië gewild? Wie voor 14 februari tien dollar of meer doneert aan stichting Make a Wish maakt automatisch kans op deze prijs.

De geluksvogel die er met de winst vandoor gaat, krijgt op 21 februari een tour van de Ranch en een stevige handdruk van George Lucas. Vervolgens vlieg je door naar Los Angeles, waar je een glaasje prik kunt drinken met Mark Hamill bij Nerdist Studios. Je mag ook een vriend(in) meenemen, voor degenen die last hebben van plankenkoorts.

Mocht je meer dan 10 dollar willen doneren, dan krijg je voor verschillende bedragen leuke goodies, zoals bijvoorbeeld een t-shirt met de opdruk Force for Good en een Thank you-video van Mark Hamill. Zit je echt goed in het geld en doneer je meer dan tienduizend dollar, dan krijg je een levensgrote Darth Vader bust, gesigneerd door Mark Hamill.

Doneren kan hier, maar kun je om wat voor reden niet doneren: geen probleem. Ook zonder donatie is het mogelijk om deel te nemen. Meer informatie daarover vind je hier terug.