Het wordt lijnen voor Luke en Leia
woensdag 26 juni 2013

Het duurt nog een paar maanden voordat de opnames van Star Wars: Episode VII van start gaan in de legendarische Pinewood Studios in Engeland, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang.

Volgens The Sun, een Britse roddelkrant, zijn Mark Hamill en Carrie Fisher door de producenten van de film opgedragen om wat overtollige kilo’s kwijt te raken. Hamill (61) en Fisher (56) moeten daardoor weer meer komen te lijken op hun personages die ze voor het laatst dertig jaar geleden speelden. Om hen daarbij te helpen, hebben ze beiden een voedingsdeskundige en een fitnesscoach toegewezen gekregen. Vorige maand gingen er op het internet nog onflatteuze foto’s rond van Mark die door paparazzi gefotografeerd was nadat hij een fastfoodketen had bezocht en vervolgens een vuilnisbak doorzocht op sigarettenpeuken.

Collega Harrison Ford ontspringt de dans. De 71-jarige-acteur, die voor zijn leeftijd nog een uitstekende conditie heeft, hoeft van de producenten geen veranderingen te ondergaan.

 

Bron: The Sun
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Lennart Hoornaar

  Ik vind het aan de ene kant geweldig dat Luke en Leia terugkomen, maar andere kant denk ik: Zijn ze niet te oud? Ik vind ze alle twee geweldig, daar niet van. Maar zal het nog wel hetzelfde aanvoelen als in de Orginal Trilogy? Harrison Ford daarin tegen zou ik voor geen goud willen missen, een van de beste acteurs die er ooit is geweest naar mijn mening, heeft nog steeds die Scoundrel look.

  Ik las trouwens wel, dat er nog wel wat probleempjes zijn daar in Pinewood Studios.

 • Op welke problemen bij Pinewood doel je dan?

 • Lennart Hoornaar

  http://www.jedinews.co.uk/news/news.aspx?newsID=12388

  Niet perse gericht op star wars, maar kan wel gevolgen hebben.

 • Joruus

  Zo hey! Die foto’s van Mark zijn inderdaad niet om over naar huis te schrijven. Nokken met de Mac, Mark! 😀

 • Pingback: DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website()