Lando toont zijn moves in Dancing With The Stars
dinsdag 4 maart 2014

In Nederland zijn we er al enige tijd op uitgekeken, maar worden we nog geregeld om de oren gegooid met daarvan afgeleide concepten. Dancing With The Stars werd vier seizoenen lang uitgezonden op RTL4, maar in Amerika is het onverminderd populair en gaat binnenkort alweer het achttiende seizoen van start.

Net als in Nederland maakt het programma gebruik van bekendheden en is het voor de programmamakers elke editie weer een uitdaging om met spraakmakende namen te komen. Dit keer hebben ze niemand minder dan Lando Calrissian himself, Billy Dee Williams, weten te strikken. Billy is in eerste instantie gekoppeld aan een Britse danspartner, de vijfentwintig-jarige Emma Slater, van wie je hieronder een foto kunt zien:

De bijna zevenenzeventig-jaar-oude acteur maakt vanaf 17 maart aanstaande zijn opwachting, en we zijn benieuwd of Lando nog een paar leuke moves kan tonen op zijn leeftijd. En als de Force met hem is, wie weet hoe ver de rascharmeur het kan schoppen! Dancing With The Stars wordt uitgezonden op de Amerikaanse zender ABC, maar echte liefhebbers kunnen voor afleveringen vanzelfsprekend terecht bij de betere downloadboer. We wensen Billy Dee Williams veel succes toe en we houden de competitie in de gaten!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+