Komt er een Rogue One teaser met The Force Awakens?
zaterdag 12 december 2015

Momenteel zijn alle ogen gericht op de langverwachte première van Star Wars: The Force Awakens volgende week. In dat enthousiasme en die hype vergeten we soms dat we over een jaar alweer in de bioscoop zullen zitten voor Star Wars: Rogue One. Volgens een nieuw gerucht kunnen we van de laatstgenoemde de eerste teaser trailer verwachten volgende week!

Vanochtend kwam StarWarsNewsNet.com met het bericht naar buiten dat Lucasfilm al een tijdje werkt aan de eerste teaser van de allereerste Star Wars Anthology film. Volgens door hun verkregen informatie doet deze teaser al een tijdje de ronde doet op het kantoor van Lucasfilm. Mocht deze informatie blijken te kloppen, moeten we in Nederland er echter niet op rekenen. Ons land loopt altijd iets achter met dit soort zaken vanwege bijvoorbeeld het moeten toevoegen van ondertiteling. In plaats daarvan kunnen wij de teaser dan ongetwijfeld op Youtube of via een ander medium bekijken.

Over vier dagen kunnen we gaan genieten van Star Wars: The Force Awakens. De officiële premièredatum van Star Wars: Rogue One staat momenteel op 16 december 2016, maar net zoals we als eerste wisten te melden dat Episode VII eerder in Nederland zou gaan draaien, vertelden onze eigen bronnen al in april van dit jaar dat ook Rogue One vroeger zal gaan draaien. Volgens deze informatie zou het gaan om donderdag 15 december, maar wij vermoeden dat dit al op woensdag 14 december zal zijn! Watch this space.Tags: