Komen de zes Star Wars films uit op 3D Blu-ray?
zondag 20 april 2014

Gisteravond kreeg JediNews een tip van een lezer die op de onlinewinkel Amazon op een vooraankondiging van pre-orders was gestuit voor de 3D Blu-ray releases van de huidige zes Star Wars films. Interessant nieuws dat lijkt aan te sluiten op een primeur die wij eind vorig jaar naar buiten brachten. Toen meldden we namelijk dat de Nederlandse bioscoopketen Pathé eind dit jaar Episode II en III in 3D gaat uitbrengen.

Op de Pathé website staan Attack of the Clones en Revenge of the Sith nog altijd vermeld voor een 3D-uitgave op 31 december (iets wat wij dus destijds ook van distributeur Warner Brothers NL bevestigd kregen). Een release op Blu-Ray daarna lijkt daarmee een logische volgende stap. Dat zou dan waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2015 zijn, een mooie promotie in aanloop naar Star Wars: Episode VII.

Mooi nieuws, maar wij van DeathStar.nl zijn gestuit op meer mooie plannen van Disney. Helaas kunnen we die vanwege het Paasweekend onmogelijk verifiëren, dus later deze week zullen we hier verder op terugkomen en zullen we verder uitweiden over dit nieuwtje. Voor nu: stay tuned en houdt de website goed in de gaten!

 

Bron: JediNews


Tags: