Klapt Jeremy Bulloch uit de school over Episode VII deelname?
zaterdag 19 april 2014

Afgelopen donderdag ging in Amerika de Salt Lake Comic Con van start waarbij onder andere Jeremy Bulloch (Boba Fett uit de Originele Trilogie) en Daniel Logan (Boba Fett uit Attack of the Clones) te gast zijn. Tijdens een panel met de twee acteurs vroeg de gespreksleider of een van beide al benaderd was voor Star Wars: Episode VII. Daarbij leek Bulloch zich te verspreken door te antwoorden met:”Nog niet, maar ik… oeps! Ik mag verder niks zeggen. Sorry.

Of het een stukje gevoel voor humor was of bittere ernst weten we niet. Het is best mogelijk dat Bulloch is benaderd voor een rolletje in de nieuwe film. Maar aangezien Boba Fett in Return of the Jedi aan zijn einde kwam, lijkt een terugkeer van het personage zeer onwaarschijnlijk. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat hij benaderd is voor een medewerking aan een Boba Fett spin-off film. Het zal hoe dan ook niet lang meer duren voordat we zekerheid krijgen over de samenstelling van de cast van de nieuwe trilogiefilm en we te weten zullen komen of Bulloch er ook weer bij aanwezig zal zijn.

Volgende week zondag zal de Boba Fett vertolker ook aanwezig zijn in Antwerpen op de vierde editie van de AntwerpCon. Voor degenen die daar naar afreizen een prima mogelijkheid om de enigszins loslippige acteur aan de tand te voelen over zijn mogelijke bijdrage aan een van de nieuwe Star Wars films. En natuurlijk kun je hier op DeathStar.nl nog tot en met morgen kans maken op entreekaartjes voor het evenement!

 

Bron: JediNews
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: