Keert Star Wars: Rebels op 23 oktober terug in Nederland?
zaterdag 22 augustus 2015

Terwijl in Amerika al de 44-minuten-durende special The Siege of Lothal is uitgezonden, staan we in Nederland (en België) nog voor een raadsel betreffende de terugkeer van Star Wars: Rebels op televisie. Eén van onze Bothan spies nam deze week contact met ons op met de mededeling dat in ieder geval in Nederland de serie op vrijdag 23 oktober zal terugkeren op Disney XD.

Eerder wist deze bron ons al te melden dat de hierboven genoemde special in Nederland op vrijdag 28 augustus zal worden uitgezonden op Disney XD. Echter hebben we (tot op heden) van beide data geen officiële bevestiging van de kant van Disney gekregen. Desondanks horen we vanuit meerdere hoeken dat seizoen 2 van de serie hoe dan ook in oktober in Nederland en België terugkeert op de buis.

Ondertussen staat de maand september ook voor de deur. In veel landen verschijnt dan het eerste seizoen op dvd en Blu-ray. Bij de grote ketens in Nederland vind je daar nog altijd niets over terug, waardoor we er nu voor 99,9% vanuit gaan dat na de pilotaflevering ook het complete eerste seizoen niet zal verschijnen. Liefhebbers zullen zich dus moeten wenden tot het importeren van de titel(s).

We houden je uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Zodra we een officiële bevestiging hebben, lees je dat uiteraard als eerste terug op DeathStar.nl! Onze impressie van The Siege of Lothal kun je in de tussentijd hier teruglezen.Tags: