DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden
Keert Star Wars: Rebels op 23 oktober terug in Nederland?
zaterdag 22 augustus 2015

Terwijl in Amerika al de 44-minuten-durende special The Siege of Lothal is uitgezonden, staan we in Nederland (en België) nog voor een raadsel betreffende de terugkeer van Star Wars: Rebels op televisie. Eén van onze Bothan spies nam deze week contact met ons op met de mededeling dat in ieder geval in Nederland de serie op vrijdag 23 oktober zal terugkeren op Disney XD.

Eerder wist deze bron ons al te melden dat de hierboven genoemde special in Nederland op vrijdag 28 augustus zal worden uitgezonden op Disney XD. Echter hebben we (tot op heden) van beide data geen officiële bevestiging van de kant van Disney gekregen. Desondanks horen we vanuit meerdere hoeken dat seizoen 2 van de serie hoe dan ook in oktober in Nederland en België terugkeert op de buis.

Ondertussen staat de maand september ook voor de deur. In veel landen verschijnt dan het eerste seizoen op dvd en Blu-ray. Bij de grote ketens in Nederland vind je daar nog altijd niets over terug, waardoor we er nu voor 99,9% vanuit gaan dat na de pilotaflevering ook het complete eerste seizoen niet zal verschijnen. Liefhebbers zullen zich dus moeten wenden tot het importeren van de titel(s).

We houden je uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen. Zodra we een officiële bevestiging hebben, lees je dat uiteraard als eerste terug op DeathStar.nl! Onze impressie van The Siege of Lothal kun je in de tussentijd hier teruglezen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    ik heb zin in de nieuwe aflevering. op Disney xd wordt ik gek van al die herhalingen

  • Pingback: DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden()

  • ThEnd

    Van het weekend de blu-ray van Staffel 1 gekeken (Duitse import) en wat een verademing om de originele stemmen te horen ipv de Nederlandse! De blu-ray is overigens identiek aan de US release, behalve dan dat de hoes in het Duits is. Je selecteert bij het opstarten de taal en vervolgens is alles in het Engels.

    • Ik heb geen hekel aan de Nederlandse stemmen. Voor een nasynchronisatie valt het best mee. Maar er gaat niks, helemaal niks, boven de originele stemmen. Ik kan het volgen van de serie ook niet meer anders dan dat voorstellen. Dus zo te lezen is het een aanrader om de Duitse release aan te schaffen!Tags: