Keert Star Wars: Rebels in Nederland terug in augustus?
donderdag 18 juni 2015

Aanstaande zaterdag wordt het tweede seizoen van Star Wars: Rebels in Amerika afgetrapt met een 44-minuten-durende special genaamd The Siege of Lothal. Tot op heden blijft het echter angstvallig stil bij Disney Nederland dus rijst de vraag: hoe zit het precies met Nederland? Volgens onze eigen bronnen wordt de special op vrijdag 28 augustus uitgezonden.

Een officiële bevestiging blijft vooralsnog uit en ook over de start van het reguliere seizoen zijn nog geen mededelingen gedaan. Al wisten wij begin mei al via ons Twitterkanaal te melden dat dit laatste in oktober plaats zal vinden. Hoe dan ook lijkt het erop dat we in ieder geval met de special zo’n twee maanden langer moeten wachten dan fans in Amerika.

Ondertussen zijn er ook twee nieuwe Youtube filmpjes verschenen van de special. Allereerst noemen we de preview Darth Vader: One Man Fleet waarin we de piloten skills van Darth Vader zien. En als tweede Vader Enters the Fray waarin de cast en crew de terugkeer van Darth Vader bespreken.

Vanzelfsprekend kunnen wij niet het geduld opbrengen om tot eind augustus te wachten. Dit weekend zullen we klaar zitten om de special te bekijken waarna er uiteraard een impressie zal verschijnen op DeathStar.nl.Tags: