Josh Trank regisseur voor tweede Star Wars spin-off
woensdag 4 juni 2014

Nog geen twee weken geleden kondigde Lucasfilm de eerste Star Wars spin-off officieel aan, vandaag leren we al wie de tweede van in totaal drie spin-off films zal regisseren: Josh Trank.

Trank gooide in 2012 hoge ogen met zijn film Chronicle, een verfrissend verhaal over drie tieners die door een mysterieus object superkrachten krijgen. Momenteel werkt de regisseur aan de reboot van de superheldenreeks The Fantastic Four. Over zijn aankomende taak liet hij weten: “De magie van het Star Wars universum heeft mijn complete jeugd gedefinieerd. De kans om die ervaring verder uit te breiden voor toekomstige generaties is de meest geweldige droom aller tijden.

Kathleen Kennedy, president van Lucasfilm is erg blij om Josh te kunnen verwelkomen bij de Star Wars familie:”Hij is zo’n geweldig talent en heeft een grootse inbeelding en gevoel voor innovatie. Dat maakt hem perfect geschikt voor Star Wars en voor deze nieuwe films die reiken voorbij de standaard personages en verhaallijnen uit Episodes I tot en met IX.

Verdere details over deze film, zoals bijvoorbeeld wanneer het zal verschijnen, zijn nog niet bekend. Overigens wachten we voor Nederland ook nog steeds op een officiële datum voor de eerste spin-off film. DeathStar.nl houdt je uiteraard op de hoogte!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: