Jedi-Con 2014 – de officiële Duitse Star Wars conventie
maandag 25 augustus 2014

Van vrijdag 3 tot en met zondag 5 oktober 2014 vindt in het Maritim Hotel in Düsseldorf de Jedi-Con 2014 plaats, de conventie van de officiële Duitse Star Wars fanclub. Drie dagen lang is het evenement even het Mekka voor Star Wars fans.

Hoewel het programma op dit moment nog niet helemaal bekend is, zullen bezoekers zich niet hoeven te vervelen. Aanwezig zijn onder meer acteurs uit de films, zoals Kenny Baker (R2-D2 uit alle Star Wars films), Garrick Hagon (Biggs Darklighter uit A New Hope) en Bonnie Piesse (Beru Lars uit Attack of the Clones en Revenge of the Sith), auteur John Ostrander (bekend van de Dark Horse Comic series als Legacy, Republic en Dawn of the Jedi), artiesten Matt Busch en Lin Zy en panellisten zoals Gus Lopez, Duncan Jenkins en Mark Dermul. In aanloop naar het evenement zal deze lijst nog worden uitgebreid.

Voor verzamelaars zal er natuurlijk ook genoeg te vinden zijn bij de diverse merchandise dealers, maar de conventie kent zoals gebruikelijk is bij Jedi-Con evenementen exclusieve items, zoals dit jaar een officiële conventieposter gemaakt door Matt Busch en een exclusieve Black Series 6″ Jabba the Hutt in speciale verpakking. Slechts 1200 stuks zullen er beschikbaar zijn. Daarnaast zijn er diverse presentaties, is er van alles te zien van LEGO, en nog veel meer.

Een kleine delegatie van DeathStar.nl zal aanwezig zijn om verslag te doen van het evenement. Daarnaast zullen we binnenkort een prijsvraag houden in samenwerking met de Jedi-Con waarbij entreekaarten te winnen zullen zijn. Houd onze website dus goed in de gaten!

Voor meer info over het evenement verwijzen we je graag naar de officiële Jedi-Con website.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: