J.J. Abrams plant een vroege 2014 start van Star Wars 7 productie
zondag 9 juni 2013

Tijdens de ‘Produced By‘ conferentie dit weekend sprak regisseur J.J. Abrams over zijn plannen voor Star Wars: Episode 7. Aan het einde van dit jaar wil de regisseur met zijn familie naar Engeland verhuizen om er vervolgens aan het begin van 2014 te starten met de productie van de film.

Abrams hield zijn lippen stijf op elkaar toen hem werd gevraagd of de bestaande boeken (uit de Expanded Universe) als inspiratie dienden voor het verhaal: “Star Wars is zo groots en zo belangrijk voor mensen. Ik denk dat de sleutel tot voortgang bij zo’n project ligt in het eren maar niet aanbidden van datgene wat al is geweest.

Ook geestelijk vader van Star Wars, George Lucas, kwam even ter sprake. “American Graffiti is een van mijn favoriete Lucas films. Het was George versus Hollywood,” aldus Abrams. Een soortgelijk gevoel zal de regisseur nu ervaren, nu de ogen van de hele wereld nauwlettend op hem gericht zijn.

 

Bron: Variety en The Hollywood Reporter

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Joruus

    Ik kan haast niet wachten!!! Straks qweer allemaal nieuwtjes en roddels. Spannend!!!!!

  • Solo

    Ik ben heel benieuwd wat ie er van gaat maken

  • Het is wel frappant dat hij bewust niks zegt over de EU. Persoonlijk denk ik dat het te maken heeft met de kinderen van Han & Leia en Luke, die in de boeken voorbij komen. Moeten we, denk ik, de kans niet uitsluiten, dat die hun opwachting gaan maken in de film.

  • DejaQ

    ik denk dat dit weer een kaskraker gaat worden, met Abrams gaat er weinig mis