Is Temuera Morrison benaderd voor een rol in de Star Wars spin-off?
zaterdag 24 januari 2015

Sinds het bekend werd dat Disney behalve drie nieuwe Trilogiefilms ook drie spin-off films ging maken, barstten de geruchten los over welke personages centraal zouden staan in de films. Een lang aanhoudend gerucht gaat over het personage van premiejager Boba Fett en volgens de laatste geruchten is acteur Temuera Morrison, die in Attack of the Clones het personage Jango Fett speelde, benaderd voor de rol van Boba Fett.

Ook website Latino Review doet een duit in het zakje en voegt toe aan de discussie dat eerdere aannames misschien verkeerd zijn. Volgens hun bronnen zouden we zowel Boba Fett als Han Solo in de eerste spin-off film te zien gaan krijgen. Wellicht zou de film ook dienen als opbouw naar een geheel eigen film voor de onder fans geliefde premiejager.

Eerder deze week werden de eerste kandidaten voor een (hoofd)rol in de Gareth Edwards film bekendgemaakt met de aankondiging van namen zoals die van actrices Rooney Mara en Felicity Jones. Een dag later werd ook de naam van actrice Kate Mara (bekend van onder meer de Netflix serie House of Cards en films zoals Shooter, en wie tevens de zus is van Rooney), in de mix gegooid. Het is nog geheel onduidelijk om welke rol het gaat al wordt er her en der aangenomen dat het misschien om een vrouwelijke premiejager gaat.

Officiële bevestigingen zijn er niet gegeven, dus zoals altijd nemen we het nieuws met een korreltje zout. De eerste Star Wars spin-off verschijnt in december 2016 in de Nederlandse bioscopen.Tags: