Is Steven Moffat een Star Wars film aangeboden?
donderdag 10 juli 2014

Hoewel Star Wars: Episode VII nog volop in productie is, vliegen de geruchten en aankondigingen voor de andere, komende films ons de afgelopen weken al om de oren. JediNews doet daar nog een duit in het zakje bij, want als we hen mogen geloven is Steven Moffat een Star Wars film aangeboden.

Moffat werkte eerder samen met Steven Spielberg als schrijver van diens 3D-animatiefilm De Avonturen van Kuifje – Het Geheim van de Eenhoorn. Kathleen Kennedy, huidig president van Lucasfilm, fungeerde als producent van de film, wat een nieuwe samenwerking dus zeker niet uitsluit.

De website kan niet zeggen welke film hem zou zijn aangeboden en welke rol Moffat zou moeten gaan vervullen. Zelf spreken ze over een mogelijke invulling als schrijver, regisseur of producent. De rol van regisseur lijkt vrij onwaarschijnlijk aangezien Moffat tot op heden namelijk nooit eerder die rol vervulde. Als schrijver en producent heeft de Brit daarentegen legio ervaring. In die rollen is hij met name bekend geworden door zijn werk aan de sciencefictionserie Doctor Who en de dramaserie Sherlock.

Een trilogiefilm of een spin-off film, wat het ook moge zijn, het Star Wars universum zou slechter af kunnen zijn dan met een briljante schrijver als Steven Moffat. Dit is dan ook een van de weinige geruchten die wij maar al te graag waarheid zien worden, maar zoals altijd blijft het wachten op de eventuele officiële bevestigingen van Lucasfilm. We houden je op de hoogte!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: