Is Harrison Ford acht weken uitgeschakeld?
maandag 16 juni 2014

Vorige week kwam het nieuws naar buiten dat acteur Harrison Ford gewond was geraakt bij de opnames van Star Wars: Episode VII. Aanvankelijk was het bericht dat de 71-jarige acteur slechts een kwetsuur had opgelopen aan zijn enkel, maar naarmate de dag en de rest van de week verstreek, werden de verhalen steeds grimmiger.

Wat er nou precies aan de hand is, is nog altijd onbekend. Vandaag laat The Guardian weten dat het ongeluk Ford maar liefst acht weken aan de kant zal houden. Een woordvoerder van de film hoopte binnenkort goed nieuws te kunnen melden, en volgens bronnen zal Ford spoedig het ziekenhuis mogen verlaten. Desondanks zal de productie niet in gevaar komen.

Hoewel de eerste dagen na het ongeluk chaotisch verliepen, is het schema van de opnames ondertussen omgegooid en zullen andere scènes waar Ford niet voor nodig is eerder dan gepland worden geschoten. Het voorval zorgt dus voor ongemakken voor alle betrokken partijen, maar er lijkt zich dus geen ramp te voltrekken. We wachten af op verder officieel nieuws en hopen snel meer te horen over de daadwerkelijke toestand van onze favoriete scoundrel!Tags: