Impressie van Star Wars Rebels aflevering Legacy
donderdag 10 december 2015

Morgenmiddag is het weer zover. Dan zendt Disney XD om 16:45 de nieuwe maar ook voorlopig laatste aflevering uit van Star Wars Rebels. Wij hebben alvast de Amerikaanse uitzending bekeken en een impressie van de nieuwe aflevering genaamd Legacy lees je vandaag bij ons.

Hoewel we nog maar net zijn begonnen met het tweede seizoen van deze Star Wars animatieserie is inmiddels al bekend geworden dat het derde seizoen er ook zal komen. Daarnaast zijn er ook al wat details naar buiten gekomen in de nieuwste Rebels Recon video over de tweede helft van het tweede seizoen. Zo gaan we meer te weten komen over het Mandalorian verleden van Sabine, over het ras van Zeb en keren personages uit The Clone Wars serie terug. Dit en nog veel meer later dit seizoen. Maar laten we verder niet teveel vooruit lopen op de zaken. Op naar onze impressie van Legacy!

De aflevering start met Ezra die tijdens zijn slaap een Force visioen krijgt over zijn ouders. Na eenmaal ruw wakker te zijn geworden, kan hij niet wachten om het te delen met zijn mentor Kanan. Die onthult dat hij samen met Hera al een tijdje informatie aan het inzamelen was over waar de ouders van Ezra gevangen gehouden worden. De laatste informatie vertelde over een gevangenisuitbraak en via de Force wordt Ezra gestuurd naar zijn thuisplaneet Lothal. Maar om daar te komen zal de crew van de Ghost eerst van Garel af moeten zien te komen. De komst van een grote vloot met Star Destroyers maakt het er niet makkelijker op. Lukt het de Ghost samen met de andere Rebellenschepen te ontsnappen? En vindt Ezra eindelijk zijn ouders?

Deze aflevering is weer zoals we Star Wars Rebels graag zien. Veel verhaal, veel actie en veel spanning. We zullen niet verklappen wat er verder gebeurt, maar na afloop wil je ongetwijfeld meer. Kortom, een goede cliffhanger. Behalve Sarah Michelle Gellar (Seventh Sister) is er dit keer ook een rol weggelegd voor acteur Clancy Brown (Ryder Azadi). De serie weet veel leuke acteurs aan zich te binden.

Tot zover Star Wars Rebels. Letterlijk en figuurlijk, want de serie gaat namelijk even in de winterstop om ergens in januari weer terug te keren op de Amerikaanse buis. Voor Nederland is nog niets bekend wanneer de serie precies zal terugkeren op Disney XD op het moment van schrijven. We houden je uiteraard op de hoogte!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: