DeathStar.nl - De Nederlandse Star Wars website | Star Wars nieuws en achtergronden
Het nieuwe Stoer! Magazine ligt dinsdag in de winkels
zaterdag 3 oktober 2015

Vanaf aanstaande dinsdag ligt het nieuwe nummer van Stoer! Magazine in de winkels. Ter gelegenheid van de komst van de nieuwe Topps Star Wars trading card set – Journey to the Force Awakens – krijg je bij dit nummer een gratis promotioneel pakje met kaarten!

Sinds gisteren is de eerste serie van deze nieuwe trading cards set van het Amerikaanse bedrijf verkrijgbaar in Nederland. Ter gelegenheid hiervan vind je dus bijgesloten bij het magazine een promotioneel pakje in het Nederlands. Maar dit nummer biedt meer. Zo vind je in het magazine ook een Star Wars Rebels posters op A2-formaat.

Meer informatie over Stoer! vind je terug op de website. Losse nummers kosten € 3,45 en zijn te vinden in onder meer alle betere tijdschriftenwinkels. Losse pakjes trading cards hebben een adviesprijs van € 1,49 en zouden sinds 2 oktober verkrijgbaar moeten zijn bij alle grote winkelketens in Nederland.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Joruus

  Ik zag op de website van top1toys.nl dat de kaartjes vanaf maandag verkocht worden maar je kunt nu al verzamelmap kopen.

  • Ik kon niks hierover vinden op de website die je noemt. Wel heb ik het op Toychamp.nl gevonden, dus kan het kloppen dat je de twee winkels door elkaar haalt?

   • Joruus

    shit ja die bedoelde ik..

 • Chris Vos

  Ik heb de verzamelband gekocht bij de AH maar ik kan de kaartjes nergens vinden. Wie weet welke keten(s) deze kaartjes in stock heeft??Tags: