Het is weer vrijdag. Tijd voor nieuwe Catawiki veilingen!
vrijdag 14 augustus 2015

De afgelopen jaren hebben we zo en nu en dan aandacht besteed aan de online catalogus Catawiki, de website die helpt om verzamelingen en zoeklijsten te beheren, verzamelaars een eigen winkeltje te laten beginnen en om met mede-verzamelaars in contact te komen. Vanaf vandaag informeren wij je elke vrijdag van de nieuwe Star Wars veilingen.

Behalve wekelijkse veilingen kent Catawiki ook zogenaamde themaveilingen. Hierbij is dan een volledige veiling gewijd aan bijvoorbeeld Star Wars merchandise of LEGO Star Wars. Het grote voordeel van deze website ten opzichte van bijvoorbeeld Marktplaats is dat er vaker artikelen worden aangeboden die minder snel daar tegenkomt. Voor een goed beeld hiervan raden we verzamelaars de veilingen eens een tijdje in de gaten te houden.

En daarbij zal DeathStar.nl vanaf vandaag dus aan bijdragen door je op de hoogte te houden van de nieuwe veilingsobjecten. Vandaag zijn er onder meer de nieuwe Movie Memorabilia veilingen gestart. Daarin kun je onder meer op onderstaande artikelen bieden. Alle artikelen hebben een startprijs van € 1,00. Om te kunnen meedoen aan de veilingen moet je wel geregistreerd zijn. Dat kan via de volgende link: REGISTREREN.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: