Herinnering: vanaf aanstaande zondag zendt FOX de Star Wars films uit
vrijdag 16 mei 2014

Vandaag is het niet alleen precies twaalf jaar geleden dat Star Wars: Episode II – Attack of the Clones in premiere ging in Amerika. Vandaag liet Bad Robot, het productiebedrijf van J.J. Abrams, de wereld weten dat de opnames van Star Wars: Episode VII zijn begonnen. En hoe beter dat alles te vieren dan door de komende weken lekker alle Star Wars films te kijken?

Voor alle liefhebbers die een deel van de saga gemist hebben of hun geheugen willen opfrissen zendt FOX vanaf 18 mei wekelijks in chronologische volgorde de gehele reeks uit. Elke zondagavond om 20.00 zijn de films te bekijken. En als je er echt geen genoegen van kunt krijgen, wordt de desbetreffende film de maandag erna om 22.00 nog een keer herhaald. Hieronder kun je de teaser bekijken:

FOX is in heel Nederland vrij te ontvangen door digitale TV-abonnees van onder meer Ziggo (kanaal 11), UPC (kanaal 11), KPN (kanaal 14), Tele2 (kanaal 11), Caiway (kanaal 11) en Delta (kanaal 13). Het complete uitzendschema vind je ook terug in onze Agenda. Met dank aan Fox voor alle informatie.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: