Heb je Star Wars: Rebels aflevering 7 gemist? Niet zo moeilijk ook!
maandag 1 december 2014

Onderhand ben je van ons gewend dat je aan het begin van de week de informatie krijgt over hoe je de meest recente aflevering van Star Wars: Rebels kunt terugkijken. Dit keer is dat natuurlijk een iets ander verhaal omdat Disney XD afgelopen zondag niet de nieuwste aflevering Gathering Forces uitzond. In plaats daarvan werd de aflevering Droids in Nood voor de tweede keer die dag uitgezonden. Vrijwel direct kregen we allerlei berichten van teleurgestelde en balende fans.

Of de aflevering op korte termijn op televisie in de herkansing gaat, is ons (nog) niet bekend, maar je kunt de aflevering in ieder geval de komende week wel bekijken via de Disney XD website. We begrijpen dat dit niet de meest optimale manier is om deze aflevering te bekijken… maar het is beter dan niets.

De marathon van zondag werd goed tot zeer goed bekeken. De pilotaflevering begon met 43.000 kijkers en het hoogtepunt werd behaald met de aflevering Undercover waarna het weer wat wegzakte tot onder de 60.000 kijkers. De aflevering om 17:00 trok slechts 31.000 kijkers, wat waarschijnlijk valt toe te dichten aan het hierboven beschrevene. Over het geheel genomen doet de serie het redelijk, maar heeft het nog een weg af te leggen om de meest populaire serie van de zender te worden. Star Wars: Rebels is dus geen instant hit, maar als de huidige groei door blijft zetten in 2015 zal het zeker een visitekaartje van de zender worden.Tags: