Hasbro medewerker tweet vanaf de Episode 7 sets in Engeland
zondag 16 maart 2014

Zo op de valreep van het einde van het weekend hebben we nog een klein nieuwtje over de productie van Star Wars: Episode VII. Hasbro medewerker Steve Evans gebruikte zijn Twitteraccount om enkele kleine feitjes te delen met zijn volgers. Vanuit zijn functie is hij afgereisd naar Engeland, naar de Pinewood Studios waar de voorbereidingen voor de nieuwe film in volle gang zijn.

Eind februari vertelde hij bijvoorbeeld over zijn bezoek aan de sets:”What a day on the #starwars set. Met JJ Abrams, Kathleen Kennedy & the legend Lawrence Kasdan.” Ruim een week kwam hij met een kleine teaser over een van de castleden die hij tegenkwam. Gezien de plek waar dat plaatsvond, gaan we voor het gemak er maar vanuit dat het om een man ging:”I met someone in the bathroom while on the EPVII set. Casting rumors abound…

De berichten leverden discussie op over om wie het precies ging, maar Evans wilde daar weinig over kwijt behalve dat we binnenkort de eerste bekendmakingen over de cast kunnen verwachten. Over waar hijzelf aan werkte, liet hij vallen dat Hasbro werkt aan nieuwe, interessante speelervaringen voor de liefhebbers van Star Wars speelgoed.

Bron: StarWars7News.com