Gratis web comic vanuit het perspectief van Luke
dinsdag 6 oktober 2015

Sinds afgelopen donderdag is men op de website Webtoons.com gestart met het plaatsen van een online web comic die zich richt op het verhaal van Luke Skywalker, hoe alle gebeurtenissen uit zijn leven zich hebben voltrokken vanuit zijn perspectief. De prachtige art is gemaakt door de Koreaanse artiest Hong Jacga.

Twee keer per week verschijnt er een nieuw hoofdstuk, op de donderdag en op de zondag. Afgelopen donderdag, 1 oktober, zijn er meteen de eerste drie hoofdstukken verschenen. Eergisteren (zondag) werd daar een nieuw hoofdstuk aan toegevoegd. Het verhaal begint op Tatooine als Luke Skywalker nog maar zeven jaar oud is. Wees niet gevreesd, er vinden geen “Yippie” momenten plaats, nee, het verhaal is alles behalve kinderachtig. Diverse bekende locaties en personages passeren de revue en geven een interessante kijk op het leven van Luke.

Deze strip is al eerder verschenen in het Koreaans, maar is dus vanaf nu in het Engels te lezen. Als we je interesse hebben geprikkeld, verwijzen we je graag naar Webtoons.com waar je zelf alle hoofdstukken gratis op je gemak kunt bekijken en lezen.Tags: