Gratis kaarten voor premiere van Star Wars: Rebels verstuurd
vrijdag 26 september 2014

Vorige week kondigden we een actie aan waarbij je gratis kaarten kon bemachtigen voor de Nederlandse première van Star Wars: Rebels. We kunnen nu melden dat alle gelukkigen inmiddels een bevestiging per e-mail hebben ontvangen.

Zelf zullen we ook met een kleine delegatie aanwezig zijn bij het première-evenement en zullen we behalve het maken van een sfeerimpressie ook de pilotaflvering van de nieuwe animatieserie – Opkomst van het Verzet – gaan bespreken. We danken Disney Nederland voor hun medewerking en aan alle gelukkige deelnemers: hopelijk tot zondag!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
 • Solo

  Veel plezier zondag (de geluk volgels ) 🙂
  had er graag bij geweest maar helaas zat er niet bij 🙁

 • Jedi-Bendu

  Vanochtend al de eerste 2 afleveringen gezien….in het Engels, dus niet nagesynchroniseerd. Gewoon via BT online te vinden. Gegarandeerd beter dan de verschrikkelijke nederlands nagesynchroniseerde versie.
  Op zich ook wel lullig: groots een premiere aankondigen terwijl iedereen ze allang thuis kan bekijken 😛

  • Het internet blijf je niet voor en nasynchronisatie doet voor mij ook afbreuk aan de serie. Maar wat zwaarder voor mij persoonlijk weegt is dat Disney dit voor de fans (jong en oud) organiseert. Zo hebben zij de afgelopen weken al meer dingen gedaan voor fans dan Fox in tien jaar met de Prequels.

 • Joruus

  Ik heb eindelijk eens en keer gewonnen! Het was superleuk!! Bedankt mensen van Deathstar!Tags: