George Lucas heeft J.J. Abrams nog niet gesproken
dinsdag 18 juni 2013

Het kwam voor velen als een grote schok toen bekend werd dat George Lucas zijn bedrijf aan Disney verkocht. Geen enkele andere filmmaker stond er meer om bekend absolute controle over zijn eigen films te willen hebben en behouden. Soms tot grote ergernis van liefhebbers van de Star Wars films. Tegelijkertijd werd met de verkoop duidelijk dat Lucas beschikbaar zou blijven als creatief consulent. Dus de vraag rees in hoeverre Lucas daadwerkelijk in staat zou zijn om de teugels los te laten. Dat lijkt toch het geval, aldus een recent interview met The Bearded One:

Ik heb niet met J.J. gesproken. Hij is druk geweest met Star Trek en ik ben ervan overtuigd dat hij het me laat weten als hij wat vragen heeft. Alles gaat dus goed. Kathy [Kennedy] vertelt me dat alles uitstekend verloopt. Ik vind het prima zo. Ik hoef me om niets en niemand meer zorgen te maken.

Het lijkt erop dat Lucas zich berust in zijn nieuwe leven. En laten we eerlijk zijn: waarom zou je anders talenten als bijvoorbeeld schrijver Michael Arndt en regisseur J.J. Abrams inhuren? In 2015 krijgen filmliefhebbers te zien wat vers bloed teweeg kan brengen.

 

Bron: Slashfilm.com
Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+