George Lucas genoot van The Force Awakens
zondag 6 december 2015

Terwijl regisseur J.J. Abrams in het nieuws is om de verwachtingen voor Star Wars: The Force Awakens te temperen, waarschijnlijk onderhand een mission impossible, heeft George Lucas laten blijken dat hij heeft genoten van de nieuwe Star Wars film.

Niet al te lang geleden liet de geestelijk vader van Star Wars zich nog op enigszins bittere wijze uit over zijn breuk met de populaire franchise. Zo stak hij niet onder stoelen en banken dat dit onder meer te maken had met de keuze van het nieuwe regime bij Lucasfilm, onder leiding van Kathleen Kennedy, om zijn bedachte verhaallijn voor de nieuwe films niet te gebruiken.

Diezelfde Kathleen Kennedy liet deze week in een interview met The Hollywood Reporter weten dat Lucas de film onlangs heeft bekeken en dat hij het echt goed vond. Sceptisch als we zijn, vragen we ons af hoe we dit moeten plaatsen? Is dit een slim stukje marketing? En hoeveel krediet geven we zelf nog aan de mening van Lucas als filmmaker?

Uiteindelijk maakt het weinig uit, want over TIEN dagen kun je zelf gaan oordelen als Star Wars: The Force Awakens in de Nederlandse en Belgische bioscopen gaat draaien.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Ik ben ook al aan het aftellen 🙂 woensdag 16 -12-2015 zit ik in de bios om 10:00 draait ie al ik ben er bij 🙂

  • Haha idem 10.00 uur 1ste voorstelling imax-3d. En dan ‘s avonds nog een keer :-p

  • Joruus

    Ik ga pas ‘s avonds. Overdag moet ik helaas werken maar ik kan niet meer wachten……Tags: