Geniet van de Star Wars Celebration vanuit je luie stoel
woensdag 15 april 2015

Vanaf morgen barst het circus los dat we kennen als de Star Wars Celebration. Tienduizenden Star Wars fans van over de hele wereld komen samen in Anaheim, Amerika voor dit grootschalige evenement. Voor wie niet aanwezig kan zijn, biedt StarWars.com uitkomst met een live stream!

Volgens de officiële website zal er ruim dertig uur aan materiaal worden uitgezonden, beginnend op de donderdag met het panel waar elke fan reikhalzend naar uitkijkt. Om 19.00 Nederlandse tijd openen The Force Awakens regisseur J.J. Abrams en Lucasfilm President Kathleen Kennedy het evenement en zal er naar verwachting de nieuwe trailer worden getoond en staan er wellicht nog meer verrassingen ons te wachten.

Daarnaast zal er verslag worden gedaan van onder meer tal van andere panels (met gasten als Mark Hamill, Carrie Fisher, Anthony Daniels, Billy Dee Williams en Ian McDiarmid) en zal het paradepaardje van EA, de Star Wars: Battlefront videogame, worden geïntroduceerd. Dit en nog veel meer de komende dagen!Tags: