Exclusief: grote Lucasfilm meeting volgende week in Parijs?
donderdag 31 oktober 2013

De laatste maanden gonst het van de geruchten. Met name nieuwtjes over het casten van acteurs zijn wekelijkse kost maar het blijft wachten op officieel nieuws. Daar gaat misschien op korte termijn verandering in komen. Volgende week is er namelijk een meeting in Parijs waarbij mensen van Lucasfilm hun plannen bekend gaan maken en details over de nieuwe Star Wars films gaan onthullen aan medewerkers van Disney in Europa.

Dennis Barbie, Director Retail bij Disney Nederland, tweette vandaag namelijk het volgende nieuws:

“Next week on my way to Paris meeting the Lucas team and hearing about the new movies and plans.”

Het is niet ongebruikelijk dat medewerkers eerst op de hoogte gebracht worden, vlak voordat het via (internationale) perskanalen wereldkundig wordt gemaakt. Ondertussen begint dit nieuws ook andere websites te bereiken. Wellicht levert al deze extra aandacht op dat er informatie over deze meeting gaat uitlekken. We kijken dus met spanning uit naar wat komen gaat de komende tijd!

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+
  • Solo

    Ben benieuwd

  • Joruus

    Anders ik wel! Zou het dan? Eindelijk de aankondiging van de Grote Drie? En andere oude en nieuwe bekenden?!

  • Het is vooral opmerkelijk dat er een heuse meeting in Parijs plaatsvindt… en dat er niet enkel een paar memo’s worden rondgestuurd. Het kan bijna niet anders dan dat er belangrijk nieuws gedeeld gaat worden, lijkt mij. HEEL spannend dus wat mij betreft.