Episode VII nieuws: Wedge hangt zijn vliegpak aan de wilgen
dinsdag 13 mei 2014

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar niet iedereen vindt Star Wars even leuk. Van Sir Alec Guinness en Harrison Ford was al wel bekend dat ze nooit heel erg veel hebben gegeven om hun werk aan de Star Wars films. Nu met de aankondiging van Star Wars: Episode VII blijkt ook Denis Lawson geen groot liefhebber te zijn.

Lawson, die tegenwoordig buiten het Verenigd Koninkrijk meer bekendheid geniet als de oom van Ewan McGregor, liet op de première van zijn laatste film The Machine in zijn geboortestad Crieff weten dat het vooruitzicht van werken aan een nieuwe Star Wars film hem alleen maar zou vervelen. De Schotse acteur bevestigde dat hij gevraagd was door Disney om terug te keren in zijn rol van Rogue Squadron piloot Wedge Antilles maar dat hij het aanbod afgeslagen had.

Geen Wedge dus in Star Wars: Episode VII. Zou het betekenen dat Disney nog meer bekende personages, zoals Mon Mothma of General Madine, wil laten terugkeren? Nu de opnames volgens de geruchten vandaag van start zijn gegaan, zullen dat soort details ongetwijfeld de komende weken of maanden naar buiten komen.

Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+


Tags: